18 de setembre, 2011

Proba superada


Inici del Km. vertical

Una altra Mitja Marató (i ja van sis), organitzada exitosament pel Centre Excursionista de l'Alcora.
A les huit en punt del matí, es va donar l’eixida, amb el tir d’un coet, com ve sent habitual en esta proba, als prop de tres-cents participants que s’havien inscrit a la competició, que transcorre al llarg de vint-i-un Km. per pistes i sendes, travessant alguns dels racons mes bonics del nostre terme municipal.
La forta calor, va ser el factor condicionant des del primer moment, i açò es va notar en els cinc avituallaments distribuïts al llarg del recorregut, que van repartir mes aigua, i begudes isotòniques del que ve sent habitual. D’altra banda, a excepció de les habituals rampes, no es va registrar cap contratemps, digne de menció, en tot el matí.
Encara que la quantitat de participants ha sigut un poc inferior a edicions passades, no així la qualitat, ja que es van batre de bon tros, els rècords establits, tant en el temps total de la prova, com en el premi especial del Km. vertical.
Sufrint en la putjada
Igual que en anys anteriors, ha sigut massiva, la col·laboració desinteressada de socis i simpatitzants en les tasques d’organització i logística, vaja des d’ací el nostre reconeixement.
Agrair a l’ajuntament de l'Alcora, la caixa rural Sant Josep, constructora Broch-III, i embotits Flor de Villahermosa, que són els nostres patrocinadors principals, així com a altres diverses xicotetes empreses i comerços, que ens aporten part dels productes i servicis que necessitem, i sense el suport dels quals esta prova no seria possible.
També donar les gràcies a la Guàrdia Civil, Policia Municipal, agrupació de bombers, i servicis sanitaris, que aporten tot el seu bon saber fer a l’organització i seguretat de l’esdeveniment.
I com no gràcies a tots els participants en la carrera, tenim constància que molts depositeu la vostra confiança en nosaltres any rere any.
Tots els guanyadors


Enhorabona a tots, i fins a l’any que ve.

10 de setembre, 2011

Preparant la Mitja Marató


Un voluntari en plena faena



Seguint amb els preparatius de la Mitja Marató de Muntanya, diversos grups de voluntaris del Centre Excursionista , han anat este disabte a revisar el recorregut. Han estat tallant herbes i branques que pogueren molestar els atletes, i posant cintes de marcatge cada pocs metres, perquè els participants no tinguen dubte en cap moment, del camí que han de seguir. Durant la setmana es posaran marques en el sòl, en els encreuaments mes conflictius, i algun detall mes que cal fer a ultima hora.
Cinta de marcatje
Un del grups de treball





Bona sort a tots, i a superar les vostres marques.

04 de setembre, 2011

Trofeus per la Mitja Marató


Una xicoteta mostra del trofeus


Per a esta sexta edició de la Mitja Marató de Muntanya, l’elaboració dels trofeus l’hem deixat en mans del taller de Martí&Miralles, una reconeguda parella de ceramistes de la nostra població, que ens han sorprés gratament amb unes peces ceràmiques, d’elegant disseny, agradables colors,  acurada elaboració  i minuciós acabat.
Des de l’organització  de la Mitja Marató, estem segurs, que, els esforçats esportistes que aconseguisquen un d’estos trofeus, en qualsevol de les seues diverses categories,  s’emportaran a sa casa un bonic recordatori de la nostra artesania ceràmica, i l’exposaran en un lloc destacat de les seues vitrines.
Merche i Javi, els ceramistes.


Enguany també hem inclòs el Km. vertical, un tram cronometrat dins del recorregut, amb les seues pròpies classificacions i trofeus. Està situat en les proximitats de l’embassament de la Foya (Km. 15), amb una longitud de 1.030 m. aprox. i un desnivell positiu d’uns 195 m.


En la barra lateral trobàreu l’enllaç per a accedir al fullet amb les bases de carrera, i la fitxa d’inscripció.
Vos recordem, que la data límit d’inscripció, és el 13 de Setembre.
El 17 de Setembre ens veiem en l’Alcora.