21 de setembre, 2010

V Mitja Marató


Guanyador  2010

Després d’unes setmanes de dur treball, i, algun imprevist d’ultima hora, ja tenim a la saca, un altra edició de la Mitja Marató de l'Alcora.
Des de l’organització, hi havia expectació per veure si els canvis realitzats serien del agrat dels participants, i, veient els comentaris i opinions d’estos quatre o cinc dies, en la majoria dels casos són positius. El retall de distància i canvi de traçat té diversitat d’opinions, lògic , perquè a cada participant li agrada el que mes s’acomoda a la seua condició física. El tram cronometrat ha tingut molt bona acollida, pel que caldrà seguir potenciant-lo en pròximes edicions, i amb el trasllat de la infraestructura a la Pista, hem guanyat abans que res en comoditat, tant els participants, com l’organització, a l’estar ubicats tots els servicis en el mateix recinte.
El centre excursionista vol donar les gràcies a tots els patrocinadors, que ens recolzen any rere any, als voluntaris, molts d’ells porten setmanes treballant en els preparatius, i el dia de la carrera tots posen els cinc sentits en la tasca que se’ls assigna, i, com no, als participants, perquè sense ells tot açò no tindria sentit, i tenim constància que molts d’ells ens premien amb la seua fidelitat des de la primera edició
Des d’este moment ja estem treballant en l’elaboració de la VI Mitja Marató, i farem tot el que estiga en la nostra mà perquè siga inclús millor que la V

11 de setembre, 2010

TROFEUS


Trofeus V Mitja Marató

Per al nostre esdeveniment mes important de la temporada, enguany també hem aconseguit uns bonics trofeus.
Són de ceràmica, com correspon a esta població d’arrelada tradició terrissera i ceramista, amb un original disseny, realitzats per l’artista local Salvador Negre, de l’empresa Art Antic.
Hi haurà trofeus per als tres primers classificats en les categories; júnior, absoluta, veterans A i B, i participants locals en categoria absoluta, tant en hòmens com en dones, trofeu per al primer classificat local en les categories veterans A i B, hòmens i dones, també intentarem que els classificats entre el quart i desé lloc de la general tinguen el seu trofeu.
Quant al premi especial cronometrat “1 KM. VERTICAL” hi haurà trofeu per al primer classificat en cada categoria, júnior, absoluta, veterans A i B, tant hòmens, com dones.
El pernil serà per als guanyadors de la general i de la cronometrada, home i dona, en cas de recaure els dos en el mateix atleta, un passarà al segon classificat de la cronometrada.

10 de setembre, 2010

Nou patrocinador


Per a esta V edició de la Mitja Marató, a més dels patrocinadors habituals, comptem amb un nou, que donarà el toc gastronòmic a la taula de trofeus. Es tracta d’embotits Flor, una reconeguda indústria càrnica de la comarca, que aporta a la competició quatre excel·lents pernils dels seus assecadors.
Els adjudicarem als vencedors absoluts, home i dona, tant de la classificació general, com del Km. vertical cronometrat, no sent estos trofeus acumulables entre si.
Anim, i a per ells.