25 de juliol, 2010

Mitja Marató


Després dels canvis introduïts, hem fet un nou mesurament del recorregut amb diversos GPS i una roda homologada. La distància total del nou recorregut és de 21,300 m., un traçat un poc mas curt que en anys anteriors, i que s'acosta prou a la longitud de mitja marató, que és el que dóna  nom a esta prova.
Informarem dels canvis en el traçat en quant els tinguem completament acondicionats.

22 de juliol, 2010

XXIX MARCHA A PENYAGOLOSA


El logo de la samarreta
El 17 i 18 De Juliol, hem realitzat una nova edició de la més antiga i emblemàtica activitat del Centre; la marxa a peu al Penyagolosa, que, encara que ja fa anys que no finalitzem en ell, continuem mantenint el nom amb què la coneixen els socis.
Enguany el recorregut ha sigut el clàssic, que és, segurament, el menys difícil per a arribar fins a Xodos i Vistabella.
La Torreta
 Eixim passades les sis del  matí, des del pub Yuppy's, uns 45 senderistes, per La Foya i la Torreta fins a la font de La Parra, on ens reagrupem, des d'ací, pel Pla de Talladures fins al pou de la Foixenta, un bonic racó, on ja ens esperava Germà (el nostre avituallament mòbil i cotxe granera), amb un carregament d'aigua i vi, del que vam donar bo compte durant l'esmorzar
Al voltant de les deu i mitja, enfilem la part mes dura del recorregut, la pujada fins al cim de la lloma Bernat, on els més preparats van fer una demostració de potència, i van augmentar considerablement la distància amb la resta de grups.
Eixida de Xodos
El matí és tòrrid, i els caminants van arribant a Xodos prou acalorats, i fins a l'hora del dinar uns aprofiten per a donar-se un capbussó en la piscina, i altres per a comentar les incidències del matí junt amb una cervesa.
A les 14 h dinar en els dos restaurants del poble, i després de la tertúlia, un parell d'hores més en la muntanya per a arribar a Vistabella, punt final del recorregut. Una vegada allí, i després d'una reconfortant dutxa, repartiment de samarretes commemoratives de l'esdeveniment i foto oficial del grup participant. A la nit sopar en el rest. El  Dau, i a continuació, copatrocinada amb l'ajuntament, discomovíl fins que el cos de cada un aguante.
Final a Vistabella
Esta  crònica està redactada des d'un punt de vista particular,  pel que recordem  als socis i simpatitzants, que el blog està obert als comentaris i opinions que desitgen manifestar.

01 de juliol, 2010

Mitja Marató


 Des del centre excursionista, estem treballant en la pròxima edició de laMitja Marató de l'Alcora, que es celebrarà, probablement el dia 18 de setembre.
Enguany introduirem alguns canvis,  que anirem comunicant puntualment.
El primer d'ells és el canvi d'ubicació de l'eixida i l'arribada. Traslladem tota la infraestructura a la Pista Jardí, açò suposa una millora en la comoditat dels participants (dutxes prop de la meta, mes espai per a aparcar els vehicles, zones verdes amb ombra, recinte cobert, etc.). A més, evitem haver de tallar al trafic el centre de la població, estalviant molèsties als ciutadans.
Açò suposa uns xicotets canvis en el traçat de la ruta, per descomptat procurarem que la distància total s'acoste el màxim possible a la d'anys anteriors.
En les pròximes setmanes anirem informant d'altres novetats en què estem esbrinant.